Detta kan ENKL göra för dig

För dig som söker konsulter

Efterfrågan på konsulter är fortfarande stor och därför är det viktigt att ha en relation med en konsultagent som vet var dessa eftertraktade personer befinner sig.

Jag hjälper varumärkesstarka företag med insiktsfulla och serviceinriktade konsulter. Som beställare är du troligen produktägare, inhousechef, marknadschef, brand manager eller tech lead. Nätverket är omfattande och att anlita konsulter är flexibelt och kostnadseffektivt, som kund betalar du enbart för konsultens nedlagda tid. I mitt närverk finns frilansande konsulter och konsulter från konsultbolag och specialistbyråer.

Jag hanterar konsulter inom

 • Kommunikation
 • Design
 • Koncept
 • Digitalt

Affärsnyttan som ENKL tillför är snabbheten och träffsäkerheten att vaska fram relevanta konsulter som kan påbörja projekt hos er omedelbart samt flexibla kontrakt så att du som kund kan gasa och bromsa projekten och därmed vara kostnadseffektiv. Uppdragen faktureras från ENKL så du slipper en tredje part.

Du har tillgång till hela skalan från enstaka konsulter per timme till kompletta projektgrupper. Du kan även skräddarsy ditt dream-team. Lång erfarenhet och ett brett kontaktnät gör att jag även kan hjälpa er när ni ska rekrytera till fast tjänst. ENKL verkar i Stockholm och jag heter Jens Beck-Friis

Mejla Jens

För dig som frilansande eller anställd konsult

Jag finns till för att öppna upp för nya intressanta uppdrag som du själv som konsult inte kommer åt. Utöver det så försöker jag ha en mer personlig vinkel i det jag gör vilket är klart trevligare. Jag lägger stor vikt vid din tidigare erfarenhet, din presentation/CV/portfolio och din personlighet. ENKL verkar i Stockholm och jag heter Jens Beck-Friis.

ENKL finns till för att gör det enklare för kunder att hitta konsulter som ligger i framkant och för att hjälpa konsult att hitta utmanande uppdrag.

 • Jag strävar efter att ha en mer personlig vinkel i det jag gör och fokuserar på att matcha dig mot rätt uppdrag.
 • Som egenkonsult så är det du som bestämmer vilket uppdrag du vill ta.
 • Jag förhandlar fram avtal för din räkning gällande ersättning och villkor. ENKL ingår avtal med dig/ditt företag och ENKL sköter utbetalningar till ditt bolag.
 • Du kan vara specialist eller generalist, huvudsaken är att du gillar ditt yrke, är rutinerad och vet att service lönar sig.
 • Jag kan hjälpa till med karriärsfrågor och annat som kan driva dig vidare i din karriär, som exempelvis formulera din CV och portfolio så den passar just din marknad bättre. Vill du se tips kolla på siten Bokafrilans.
 • Jag anlitar även konsulter som är anställda på konsultföretag just för att tillgodose kundens behov.
 • Du behöver inte ha en firma för att ta uppdrag via ENKL. Det finns idag flera olika fakturabolag där du registrerar dina projekt och får lön utbetald. De tar hand om arbetsgivaravgifter och arbetsgivarintyg mot en avgift. Jag kan tipsa dig om vilka du kan använda.

Registrera dig som frilans