Detta kan ENKL göra för dig

För dig som söker konsulter

Idag är det stor efterfrågan på konsulter och därför är det viktigt att ha en relation med en konsultagent som vet var dessa eftertraktade personer befinner sig.

Sedan ett flertal år tillbaka försörjer jag flera varumärkesstarka företag med insiktsfulla och serviceinriktade konsulter. Nätverket är omfattande och att anlita konsulter är flexibelt och kostnadseffektivt, som kund betalar du enbart för konsultens nedlagda tid. I mitt närverk finns frilansande konsulter och konsulter från konsultbolag.

Jag hanterar konsulter inom

 • Kommunikation
 • Design
 • Koncept
 • Digitalt

Affärsnyttan som ENKL tillför är snabbheten att vaska fram relevanta konsulter som kan påbörja projekt hos er omedelbart samt flexibla kontrakt så att du som kund kan gasa och bromsa projekten och därmed vara kostnadseffektiv. Uppdragen faktureras från ENKL så du slipper en tredje part.

Du har tillgång till hela skalan från enstaka konsulter per timme till kompletta projektgrupper. Du kan även skräddarsy ditt dream-team. Lång erfarenhet och ett brett kontaktnät gör att jag även kan hjälpa er när ni ska rekrytera fast tjänst. Jag agerar hyfsat snabbt på kundfrågor. ENKL verkar i Stockholm och jag heter Jens Beck-Friis.

Mejla Jens

För dig som frilansande konsult

Ännu en konsultmäklare? Ja, sedan flera år i branschen så finns jag till för att öppna upp för nya intressanta uppdrag som du själv som konsult inte kommer åt. Utöver det så försöker jag ha en mer personlig vinkel i det jag gör vilket är klart trevligare. Jag lägger stor vikt vid din tidigare erfarenhet, din presentation och din personlighet. ENKL verkar i Stockholm och jag heter Jens Beck-Friis.

ENKL finns till för att gör det enklare för kunder att hitta konsulter som ligger i framkant och för att hjälpa konsult att hitta utmanande uppdrag.

 • Jag har en mer personlig vinkel i det jag gör och fokuserar på att matcha dig mot rätt uppdrag.
 • Jag vill att du ska arbeta med meningsfulla uppdrag.
 • Som egenkonsult så är det du som bestämmer vilket uppdrag du vill ta.
 • Jag förhandlar fram avtal för din räkning gällande ersättning och villkor. ENKL ingår direkt avtal med dig/ditt företag och ENKL sköter utbetalningar till ditt bolag.
 • Du kan vara specialist eller generalist, huvudsaken är att du gillar ditt yrke, är rutinerad och vet att service lönar sig.
 • Jag kan hjälpa till med karriärsfrågor och annat som kan hjälpa dig vidare i din karriär, som exempelvis formulera din CV och portfolio så den passar din marknad bättre. Vill du se tips kolla på siten Bokafrilans.
 • Jag anlitar även konsulter som är anställda på konsultföretag just för att tillgodose kundens behov.
 • Du behöver inte ha en firma för att ta uppdrag via ENKL, men det är en fördel. Det finns idag flera olika fakturabolag där du registrerar dina projekt och får lön utbetald. De tar hand om arbetsgivaravgifter och arbetsgivarintyg mot en avgift. Jag kan tipsa dig om vilka du kan använda.

Registrera dig som frilans