Registrera dig som frilans

Jag är alltid på jakt efter de senaste talangerna och konsulter som kan göra livet enklare för kunderna. Du kan vara specialist eller generalist, huvudsaken är att du gillar ditt yrke, är rutinerad, vet att service lönar sig och att du utgår från Stockholm där ENKL och kunderna finns.

Vill du bli frilansande konsult i vårt stall så börja med att maila in din profil/cv så jag kan göra en närmare bedömning. Jag lägger vikt vid din tidigare erfarenhet, din presentation och din personlighet. Komplettera gärna med att ringa till mig Jens Beck-Friis på 0731-822926.

Har du en profil som är intressant så blir du direkt kontaktad, i övrigt så väljer jag att registrera dig utan att kontakta dig och i vissa fall gör jag inget om jag bedömer att din profil inte ligger inom vårt område. Just nu efterfrågas kompetenser inom content managers, UX-kompetenser och digitala designers.

Du samtycker i samband med registrering att ENKL kommer att lagra dina uppgifter gällande namn, epost, telefonnummer. Läs mer om vår datapolicy.