3 februari 2016

TILLSATT After Effects + originalproduktion – visstidsanställning

På uppdrag av ett stort företag inom mässor och event söker vi en person som har goda kunskaper i Adobe CS paketet, After effects och erfarenhet av originalproduktion i reklam, design eller produktionsmiljö. Det är mycket bra om du även har kunskap att jobba med film och After Effects i kombination för att skapa material till digitala skyltar och videoväggar.

I första hand så är det produktion av mässmaterial till våra mässor, kongresser och guest event samt produktion av utställarnas material. Det är allt från tapeter, väggvepor, vinyltexter, skyltar, dekaler, takkonstruktioner mm. Det är inriktning på produktion mer än design och utveckling av koncept som du ska vara inställd på.

Vi är en arbetsplats med högt tempo och stor variation. Vi jobbar med många varumärken och följer vår produktion hela vägen fram till genomförande. Vi har förmånen att möte olika kulturer och människor från hela världen, vilket också ställer krav på att vi har en hög servicenivå och gillar människor. Hos oss jobbar man om man gillar att vara i konstant nya miljöer och att ha varierande arbetsuppgifter.  Arbetsplats är söder om stan. Viss tidsanställningen börjar omgående och pågår fram till 31 augusti. Därefter finns möjlighet till att söka vikariat eller jobba på konsultbasis genom ENKL.

För mer info Jens Beck-Friis 0731-822926 jens@enkl.se

 

Ansök nu

 

Dela jobbannons