Lediga uppdrag och tjänster

< Tillbaka

Digital designer/producent – Konsult

Stockholm Kista, 2019-08-19

Vi söker nu en Digital designer/producent till en marknadsavdelning inom telekom. Du, tillsammans med mediateamet och advertising & sponsorship, kommer att arbeta för att utveckla företagets digitala marknadsföring och främst deras utveckling av dynamiska banners för alla deras varumärken, även i tätt samarbete med deras kreatörer på marknadsavdelningen.

Vi söker dig som har goda kunskaper i Adobe Creative Cloud, främst Photoshop och Indesign med fokus på kunskaper inom HTML/HTML5, CSS och har en god förståelse av andra typer av verktyg inom utveckling för applikationer och .se. Det är en fördel om du kan JavaScript och PHP.

Mycket meriterande om du tidigare utvecklat dynamiska banners och skapat feeds i Google DoubleClick Studio. Kunskap inom fullstack, tracking och Googles produkter likaså.

Vi ser gärna att din portfölj innehåller exempel på dynamiska banners.

Ditt ansvar innebär att adaptera deras stora 360 kampanjer digitalt samtidigt också mindre satsningar samt kampanjer till digitala ytor.

Du kommer spela en stor roll i deras kommande satsning av dynamisk annonsering och ta deras digitala annonsering och närvaro till en ny nivå, där relevans, effektivitet och uppföljning är en avgörande del.

Mallar och kreativa utförandet bör kontinuerligt förbättras där du har stor möjlighet att utveckla och göra skillnad.

Du behöver vara flytande i svenska då du kommer arbeta med svensk copy.

Start: 2019-08-26
Slut: 2020-02-25
Omfattning: Heltid
Plats: Kista

Mer info Jens Beck-Friis 0731-822926