Lediga uppdrag och tjänster

< Tillbaka

TILLSATT Final art / Originalare rekrytering fast tjänst

Stockholm, 2020-02-10

Arbetsbeskrivning
En strategisk reklambyrå söker efter en vass Final art/Originalare med stort intresse för grafisk form. Har du även erfarenhet från att ta fram rörligt/digitalt material är det ett stort plus i kanten.

I rollen som Final art/Originalare kommer du att arbeta med originalframställning inom både print och digitala medier. Du kommer att arbeta nära arbetsgrupperna och ansvara för produktionen hela vägen från idé – via oemotståndliga Keynote-presentationer – till leverans till mediahus och tryckeri.

Din profil
Vi ser att du har arbetat som formgivare eller originalare (eller motsvarande) på reklambyrå eller större inhouseavdelning minst 3-5 år och känner dig trygg i rollen. Du jobbar i Mac-miljö och har god kunskap i Adobe-suiten.

Vad vi erbjuder
Byrån huserar i en mysig takvåning centrala Stockholm (Eriksbergsgatan). Totalt är vi drygt 40 personer i fyra byråer som gemensamt erbjuder en spännande och dynamisk miljö. Vi erbjuder supergott kaffe i det gemensamma caféet, god frukost varje onsdag, högt tempo, härlig konferensavdelning, konferensrum, fotostudio, skrivare, pennor, papper mm – och en 6 månaders provanställning.

Maila din ansökan med portfolio och CV till jens@enkl.se
Jens Beck-Friis 0731-822926