Lediga uppdrag och tjänster

< Tillbaka

TILLSATT Finansiell kommunikatör – vikariat 12 månader

Stockholm, 2018-03-27
Om ENKL

Om uppdraget
Start omgående och fram till våren 2018.

Tjänsten i Stockholm är ett vikariat som finansiell kommunikatör med ansvar för Länsförsäkringars finansiella kommunikation kring Spara & Placera i olika kanaler, såväl interna som externa.

Syftet är att kommunicera finansiell och privatekonomisk information samt Länsförsäkringars syn på finansmarknaderna och våra placeringsförslag för kunder och rådgivare.

I rollen ingår skrivande och förädling av nyheter, analys och utveckling av vår kommunikationsstrategi samt ledning och deltagande i projekt som rör vår kommunikation inom Spara & Placera.

Tjänsten innefattar kommunikation såväl inom LFAB samt externt. Tjänsten innebär ett nära samarbete med Länsförsäkringars chefekonom och det Ekonomiska sekretariatet på Affärsenhet Bank.

Kravprofil
– För att bli framgångsrik i denna roll ser vi att du har tidigare erfarenhet av finansiell kommunikation.
– Du har en dokumenterat god kommunikativ förmåga och god kunskap om de finansiella marknaderna. – Du är en god skribent i allmänhet och duktig på att formulera komplexa samband på ett enkelt sätt i synnerhet.
-Vi ser gärna att du har akademisk utbildning inom kommunikation alternativt ekonomutbildning med inriktning mot marknadsföring.

Som person brinner du för att formulera budskap på ett enkelt men kreativt sätt. Du har en utpräglad ansvarskänsla, är serviceinriktad, drivande och har ett prestigelöst och utåtriktat förhållningssätt. För att trivas tror vi att du har lätt för att samarbeta och lätt för att ta till dig ny information och tekniska verktyg.

Om oss
Marknad är en avdelning inom enheten Kund- och kanalstöd. Vi ansvarar för kundkommunikation i syfte att rekrytera potentiella kunder samt öka kundnöjdhet och lojalitet. Vi ansvarar för internt kundstödjande information som rör kundmötet såsom produkter, tjänster, regelverk, kampanjer etc.

Startdatum: snarast
Slutdatum: 2019-04-30
Omfattning: 100%

Skicka din ansökan till Jens Beck-Friis jens@enkl.se 0731-822926 så snart som möjligt.