5 maj 2014

TILLSATT Förpackningsdesigner till börsnoterat bolag – frilans

På uppdrag av börsnoterat företag söker jag nu en erfaren frilansande förpackningsdesigner till uppdrag i Stockholm. Du kommer att arbeta med produktdesign, layout, originalframställning, bildhantering och marknadsmaterial.

Profil:
Du har erfarenhet av att jobba med produkt och förpackningsdesign. Ska vara van att leverera färdiga original till tryck och att arbeta under tidspress och deadlines.
Det är viktigt att du är noggrann och kvalitetsmedveten samt har ett öga för detaljer.
Du har tidigare arbetat som AD/originalare i minst 5 år och gärna på en in-house avdelning eller en produktionsbyrå.
Du har ett genuint intresse för förpackningsdesign, typografi och grafisk form.
Vi söker en person som har kunskap inom design och etiketter. Expertkunskap inom Photoshop, Illustrator och In Design är ett krav. Som person är du ödmjuk, serviceminded, lösningsorienterad och prestigelös, men sätter gränser och har integritet. Du trivs med att arbeta i projekt tillsammans med många människor och är van att arbeta i ett högt tempo.

Övrigt:
Tjänsten är ett frilansuppdrag med start omgående, uppdraget sträcker sig till en början fram tom slutet augusti. Tjänsten omfattar ca 3-4 dagar per vecka på plats hos kund med viss flexibilitet avseende dagar. Semester i sommar kommer att planeras in. Placering Stockholm. Möjlighet till förlängning finns. Tjänsteresor inom Norden kan förekomma.

För mer info Jens Beck-Friis jens@enkl.se 0731-822926

 

Ansök nu

 

Dela jobbannons