Lediga uppdrag och tjänster

< Tillbaka

Frontend med UI/Design med starkt designintresse Nobia – konsult

Stockholm City, 2021-02-23

Nu behövs en till konsult på Nobia! Deras ”Digital Experience” team söker en frontendare som ska ingå i ux/design-teamet och höja kvalitén på tjänsterna och upplevelsen kring att hitta just ditt drömkök, träffa en köksdesigner och köpa ett kök. Där ska skapas trevliga ui-upplevelser, kvalitet, kreativa lösningar i frontent-delen och jobba tätt med ux/ui-designers. Ev. koppla kod till dev teamet och befintlig epi-struktur (inget krav).

Intresse för att få till detaljer, hovers, transitions, åkningar och en smooth frontend-upplevelse med kvalitet är grunden i den person vi söker. En del benchmarking kommer ingå och uppskattas. Du har ett starkt designintresse.

Det blir mest att jobba med nya delar och testa koncept och olika lösningar. Tanken är att upplevelsen och koden då ibland ska vara ”klar” för att implementera i backend, vilket i vissa fall innebär att ux/ui och frontend är fixat i detalj med alla responsiva lägen och devices checkade tex. Och i andra fall bara en snabb test med ”fulkod”.

Exempel på initiativ som behöver designfokuserad frontend:

+ Nya koncept
+ Helt nya sajter
+ Nya visionsdelar såsom konfigurator, onboarding etc
+ Prototyper
+ Snabba tester
+ Content-hack/tester på befintliga sajter
+ Prototypa nya concept till användartester
+ Kampanjer

Bolaget utvecklar och säljer kök genom cirka femton starka varumärken i Europa. Utveckling av nya produkter sker både centralt och lokalt.

Omfattning: Heltid eller deltid
När: Från nu och framåt

Är du intresserad behöver jag din CV + portfolio.

För mer info Jens Beck-Friis 0731-822926