Lediga uppdrag och tjänster

< Tillbaka

Frontend med UI/Design Nobia – konsult

Stockholm City, 2021-02-23

Nu behövs en till konsult på Nobia! Deras ”Digital Experience” team söker en frontendare som ska ingå i ux/design-teamet och höja kvalitén på tjänsterna och upplevelsen kring att hitta just ditt drömkök, träffa en köksdesigner och köpa ett kök. Där ska skapas trevliga ui-upplevelser, kvalitet, kreativa lösningar i frontent-delen och jobba tätt med ux/ui-designers. Ev. koppla kod till dev teamet och befintlig epi-struktur (inget krav).

Intresse för att få till detaljer, hovers, transitions, åkningar och en smooth frontend-upplevelse med kvalitet är grunden i den person vi söker. En del benchmarking kommer ingå och uppskattas. Du har ett starkt designintresse och är där för att skydda användarna:)

Det blir mest att jobba med nya delar och testa koncept och olika lösningar. Tanken är att upplevelsen och koden då ibland ska vara ”klar” för att implementera i backend, vilket i vissa fall innebär att ux/ui och frontend är fixat i detalj med alla responsiva lägen och devices checkade tex. Och i andra fall bara en snabb test med ”fulkod”.

Exempel på initiativ som behöver designfokuserad frontend:

+ Nya koncept
+ Helt nya sajter
+ Nya visionsdelar såsom konfigurator, onboarding etc
+ Prototyper
+ Snabba tester
+ Content-hack/tester på befintliga sajter
+ Prototypa nya concept till användartester
+ Kampanjer

Bolaget utvecklar och säljer kök genom cirka femton starka varumärken i Europa. Utveckling av nya produkter sker både centralt och lokalt.

Omfattning: Heltid eller deltid
När: Från nu och framåt

Är du intresserad behöver jag din CV + portfolio.

För mer info Jens Beck-Friis 0731-822926