Lediga uppdrag och tjänster

< Tillbaka

Konceptuell AD till byrå – rekrytering Sthlm

Stockholm, 2021-10-18

BerntzonBylund i Stockholm söker en erfaren, konceptuell AD med fokus på våra B2B-uppdrag. Du har arbetat minst 5 år på reklam-eller designbyrå och har god strategisk förståelse, konceptuell styrka och utsökt formkänsla.

Uppdragen spänner ofta hela vägen från strategi och varumärkesutveckling till koncept och uttag i en bredd av kanaler. Som AD gillar du helheten och bryr dig lika mycket om de stora frågorna som de små enheterna.

Till stöd har du vår studio med formgivare som ser till att allt får liv, såväl digitalt och socialt som i
trycksaker format.

Varför BerntzonBylund?
BerntzonBylund befinner sig i en mycket spännande fas.

Dels genom hur marknaden ser ut idag, där de flesta kommunikationsdiscipliner smälter samman. Vi har sedan starten 2007 arbetat gränsöverskridande och precis nyligen har vi fusionerat vår PR-byrå Mindmakers och SoMe–byrå Socialminds med BerntzonBylund, detta för att kunna arbeta ännu mer sömlöst för våra uppdragsgivare.

Dels genom att vi har en mycket god verksamhet, beläggningsmässigt och ekonomiskt. Vi har ett flertal stora uppdragsgivare som ger oss stabilitet och vi har därför gjort ett antal nyrekryteringar.

Och dels genom att vi sedan en tid är en del av koncernen H&H Group och just har flyttat till nya lokaler, högst upp i huset på Sveavägen 20.

Allt detta sammantaget gör att vi känner att vi nog har vår bästa tid framför oss.

För mer info Jens Beck-Friis 0731-822926 jens@enkl.se