Lediga uppdrag och tjänster

< Tillbaka

Konceptuell Copywriter Stockholm – Rekrytering

Stockholm, 2019-05-02

Copywriter
Till Nobina – Nordens största operatör inom kollektivtrafik söker vass copy till Inhousebyrån.

Många säger sig göra det, men vi kan backa upp påståendet: Vi jobbar med marknadsföring som gör skillnad. Varje gång vi får en person att välja bussen istället för bilen gör vi en insats för miljön, trafikbeläggningen och folks privatekonomi. Nobinas Inhousebyrå gör kampanjer åt SL, Västtrafik, Skånetrafiken, Din Tur samt Nobinas eget varumärke och innovationsavdelning, Nobina Technology, som utvecklat världens första självkörande bussar i linjetrafik.

Vår copy går vidare mot nya utmaningar och vi söker hans ersättare. Vi söker dig som är en konceptuell och idéstark copywriter: nytänkande, analytisk och nyfiken. Du förstår våra kunders behov och kan balansera dessa med våra uppdragsgivares intressen. Vi söker dig som aldrig skulle drömma om att formulera en jobbannons så här: Vi söker dig som brinner för att leverera slagkraftiga texter för olika kanaler. Som skribent behärskar du både analoga och digitala och sociala medier. Och du vill alltid nå nya kreativa höjder (även fast det är exakt det du menar och vad yrkesrollen kräver).

På Nobinas Inhousebyrå kommer du jobba självgående, men alltid i nära samarbete med AD och digital marketing manager samt beställare och externa kontakter. Teamet består i övrigt av projekt- och produktionsledare, produktionsledare/grafiker samt marknadschef.

Erfarenhet
• Flerårig erfarenhet som copy inom marknadsföringsbranschen. Gärna för olika varumärken, både offentlig och privat sektor är meriterande.
• Hög kreativ nivå och gilla problemlösning.
• Van att arbeta med texter för olika kanaler.
• Leverera mot deadlines.
• Relevant utbildning inom copywriting.
• Förmåga att driva projekt.
• Grundläggande kunskap i indesign.

Tjänsten är placerad i Solna men vissa resor inom Sverige kan förekomma.

Det här är Nobina
På Nobina är alla välkomna, oavsett bakgrund, könstillhörighet, hudfärg eller religion. Vi är stolta över vår mix av människor från världens alla hörn. Vårt eget lilla hörn av världen ligger i Solna, där vi har vårt huvudkontor.

Nobina är Nordens största leverantör av kollektivtrafik och kör dagligen över en miljon människor till sina destinationer. I Sverige kör Nobina åt bland andra SL, Västtrafik och Skånetrafiken. Läs mer på www.nobina.se

För mer info Jens Beck-Friis 0731-822926