26 augusti 2016

TILLSATT Marknadskoordinator digitala medier – konsult 12 månader

Nu söker vi en Marknadskoordinator digitala kanaler till världens största elgrossistkoncern. Det är ett föräldravikariat på konsultbasis dvs du måste kunna fakturera.

Som koordinator med fokus digitala kanaler har du en bred och spännande roll där du arbetar operativt och självständigt med varierande arbetsuppgifter inom digital marknadskommunikation. Tonvikten i rollen är med e-kampanjer och att underhålla företagets olika hemsidor/webb-handelsplatser samt utformning och produktion av kampanjbanners, e-brev och kampanj- och landningssidor samt utveckla och uppdatera intranätet.

Bolaget är just nu i en utvecklingsfas där man kommer att fokusera på att jobba aktivt med SEO och i större omfattning med sociala medier, så det är viktigt att du är väl bevandrad även inom dessa områden. Du kommer att skriva, uppdatera/underhålla och publicera information på företagets olika hemsidor och webbhandelsplatser, med tydligt fokus på SEO så att vi hamnar högt upp i sökresultatet vid organiskt sök på Google. Du kommer även att ta ut och följa upp statistik, genom Google Analytics och bolagets e-brevsprogramvarors statistikfunktioner, uppdatera intranät samt se över, planera och administrera all information vid övergången till ett nytt intranät. Därtill kommer du att hantera viss del layout av inbjudningar och annat material som ingår i marknadsteamets uppdrag. Du ingår i teamet för marknadskommunikation som består av fyra personer.

Tjänsten avser ett föräldraledighetsvikariat med start 19 september 2016 t.o.m 30 oktober 2017, med möjlighet till förlängning.

Exempel på arbetsuppgifter:

Publicera information på tre olika hemsidor och webbhandelsplatser
Skriva för webb, producera webbanners för våra egna sidor, göra kampanjsidor och landningssidor, e-brev och uppdatera ppt-presentationer mm
Uppdatera aktivitetsplaner för våra digitala kanaler, företagspresentationer och sammanställa kampanjstatistik
Arbeta aktivt med att hålla sociala medier uppdaterade
Producera och redigera filmer till bolagets digitala kanaler, t.ex instruktionsfilmer, tips & annat till nytta för våra kunder i deras köpresa
Övriga uppgifter som förekommer på marknadsavdelningen såsom layout av inbjudningsbrev, kampanjskyltar till butik mm.

Din bakgrund:

För att lyckas i rollen har du utbildning från Berghs eller motsvarande och/eller ett par års relevant arbetslivserfarenhet av roll i produktion eller koordinerande roll där du har arbetat med liknande arbetsuppgifter (marknadsföring och kommunikation). Du arbetar obehindrat i Officepaketet, Adobe CS (främst med InDesign och Photoshop) och har viss vana att hantera moderna CMS plattformar. Du har erfarenhet av webbproduktion, e-postprogram (för e-brevkampanjer), sociala medier, filmredigeringsprogram, Google Analytics och intranät.

Personliga egenskaper:

Vi söker en driven och initiativtagande person som dels har öga för färg och form, dels analytisk och noggrann med detaljer. Du är kommunikativ, har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och vet hur man formulerar sig i digitala kanaler. Vi tror att du är en lösningsorienterad person som får saker ”att hända”. Du trivs i en roll där du får ta mycket eget ansvar och hantera många olika kontaktytor och arbetsuppgifter. Som person är du självgående och har förmåga att organisera, strukturera och planera ditt eget arbete.

För mer information Jens Beck-Friis 0731-822926 jens@enkl.se

 

Ansök nu

 

Dela jobbannons