2 september 2014

TILLSATT Vass skribent – Marknadskoordinator till bank – frilanskonsult

Marknadskoordinator som är en vass skribent och kunnig inom sparande och placeringar

Aktier, sparande och pension uppfattas ofta som svårt och komplicerat. Vi söker därför en marknadskoordinator som brinner för aktier, sparande och/eller pension och som med ord har förmågan att göra det komplicerade och tråkiga enkelt och intressant. Initialt handlar det om ett konsultuppdrag på ett antal månader tills vi har rekryterat en person till den fasta tjänsten. Kanske du även är intresserad av fasta tjänsten?

Som marknadskoordinator kommer du dagligen att arbeta med kommunikation på vår sajt. Du ansvarar för att förbättra små detaljer likväl som du på uppdrag av dina kollegor producerar kampanjsidor och e-postutskick. SEO-optimering är en naturlig del i allt du skapar.

I din roll ingår också att skapa innehåll för våra sociala kanaler som Facebook och Twitter samt att administrera vår egen blogg där privatpersoner har möjlighet att blogga om börsen och sparande. Du vet hur man ökar antalet följare på Twitter och Facebook, hur inläggen på Facebook får mesta möjliga reach och vilka budskap som skapar debatt.

Du kommer även stötta vår landschefs närvaro i sociala medier och därför är det viktigt att du utifrån en idé snabbt och självständigt kan ta fram en text som engagerar mottagaren.

Du kommer ingå i en grupp om tre personer som ansvarar för vår digitala försäljning. I vår grupp är tempot högt och för att passa in är det viktigt att du är noggrann, effektiv och har en positiv attityd och klarar av att arbeta både självständigt och i grupp.

Du kan fatta beslut självständigt inom ramen för ditt arbete, är en riktig do:er som går från ord till handling och tar ansvar för att leverera i utsatt tid. Nyfikenhet, samarbetsförmåga, engagemang och förmåga att uttrycka dig i skrift är också viktiga egenskaper för framgång i denna roll.

Vem är du?
• Du har kunskap om aktier, sparande och/eller pension eftersom dina texter kommer handla om detta.
• Du är en vass skribent som kan skriva kommersiella texter.
• Du ser möjligheterna med sociala medier.
• Du har arbetat i någon typ av CMS
• Du har erfarenhet av SEO-arbete.
• Du har arbetat i en liknande roll ett par år
• Du har relevant eftergymnasial utbildning.

För mer info Jens beck-Friis 0731-822926 jens@enkl.se

Banken grundades med en passionerad tro på att den hierarkiska finansbranschen kunde förändras. Vi blev en del i att omdefiniera branschen, när vi gav kunderna makten över sina egna sparpengar. Genom att erbjuda de verktyg och den öppenhet våra kunder behöver för att kunna spara och investera, siktar vi nu mot att bli förstahandsvalet för sparande och placeringar i Norden.

Kulturen är nytänkande och dynamisk, och du får möjlighet att jobba med drivna människor som alla vill samma sak – att nå målet att bli förstahandsvalet för sparare i Norden. Vi är 330 medarbetare i Stockholm, Oslo, Helsingfors och Köpenhamn. Vi samarbetar, utbyter idéer och använder våra spetskompetenser för att hela tiden förbättra mötet med våra kunder och målgrupper. Öppen kommunikation, kreativitet och engagemang är viktiga delar av vardagen på kontoret.

Låter detta intressant för dig?
För mer info Jens beck-Friis 0731-822926 jens@enkl.se
Initialt handlar det om ett konsultuppdrag på ett antal månader tills de har rekryterat en person för den fasta tjänsten. Kanske du även är intresserad av fasta tjänsten?

 

Ansök nu

 

Dela jobbannons