26 november 2015

TILLSATT Mobil UI design och grafisk produktion – frilans

Vi hjälper ett bolag som tillverkar datorspel med att hitta en expert på user interface, UI design, och mobilanpassad grafisk produktion. Bolaget har idag två i princip färdigutvecklade appar som behöver en omarbetning av UI i syfte att skapa en enhetlig visuell riktning och förbättra den visuella kvalitén.

  • Den ena appen är en enkel kalender- och messagingapp. Den grundläggande designen, placering av element etc, är i stort klar. Mock-ups finns redan på den riktning som bolaget skulle vilja ta apparna i så det rör sig med andra ord främst om att ta fram produktionsdugliga assets.
  • Den andra appen är något mer komplex. Det rör sig om en spelapp, med relativt sett invecklat flöde och interface. Denna är i behov av en genomgång i stort skärm-för-skärm, med omdesign av samtliga UI-element (dialogrutor, knappar, vallistor etc), samt framtagande av produktionsdugliga assets. Denna skall utgå från den designriktning som grundlagts för app nr 1.

Arbetet beräknas ta två-tre veckor och sker på plats hos bolaget som sitter i centrala Stockholm. Ett krav är att du har erfarenhet från UI till iOS och Android och ett stort plus är tidigare erfarenhet inom spelbranschen. Möjlighet till fortsatt samarbete finns. Start så snart som möjligt.

Skicka ditt cv/portfolio till adam@enkl.se vid intresse eller ring 0707 531 484.

 

Ansök nu

 

Dela jobbannons