Leende tjej med glasögon

12 december 2018

TILLSATT Sverigeansvarig kommunikatör – Rekrytering

Oxenstierna & Partners (OxP) är en kommunikationsbyrå i Stockholm. Vi arbetar som kommunikationspartner till små och medelstora företag. Flera av våra kunder finns på Nasdaq Stockholm eller är på väg mot notering.

Nu söker vi en riktigt bra kommunikatör till vårt team hos en av våra kunder, en växande och framgångsrik koncern i byggbranschen.

Ditt uppdrag:
Vår kund är en nordisk koncern med huvudkontor i Stockholm. OxP har under flera år haft ett team på plats, och fungerar i praktiken som kundens kommunikationsavdelning. Vi hjälper till med allt från långsiktiga och övergripande strategier till praktiskt kommunikationsarbete.

Förutom nordisk koncernkommunikation, hanterar teamet en stor del av kommunikationen för företagets svenska divisioner. När en av våra kollegor går vidare, söker vi därför en Sverigeansvarig kommunikatör till teamet.

Dina nya arbetsuppgifter:
I din nya roll kommer du att vara med och forma kundens kommunikation i Sverige. Du blir en länk mellan kommunikationsavdelningen och företagets fyra svenska divisioner. Några av dina arbetsuppgifter blir att:

• utveckla innehållet i företagets olika svenska kanaler – webb, intranät, video, interntidning och sociala medier
• ta de digitala kanalerna till nästa nivå
• hantera svensk press och media
• vara delaktig i koncernens spännande projekt för att utveckla kommunikationen och våra kommunikationsplattformar.

Din arbetsplats är i Stockholm och jobbet innebär mycket kontakt med chefer och medarbetare överallt i Sverige. Kul, tycker vi! Med bra kontakter får vi bra innehåll i våra kanaler.

Din profil:
Vi tror att du har 3-6 års erfarenhet som kommunikatör i större företag, gärna B2B. För att fungera i rollen, behöver du vara en mycket social person som gillar att knyta nya kontakter. Antagligen brinner du för att skapa bra kommunikation i olika former. Dessutom vill vi gärna att du:

• är en mycket van skribent
• har erfarenhet av att projektleda olika typer av kommunikationsprojekt
• har erfarenhet av press och media
• har goda kunskaper inom sociala medier för företag samt erfarenhet att arbeta med video- och webbpubliceringsverktyg
• skriver en god engelska

Uppdraget är långsiktigt, och du kommer till stor del att känna dig som en del av kundens organisation. Men för dig som är intresserad, kan det även finnas möjligheter att jobba för andra av OxP:s kunder längre fram.

Vad erbjuder vi?
Oxenstierna & Partners startades 2006 av Anna Oxenstierna och Linna Österman. Idag är vi ett dussintal konsulter som gillar bra kommunikation och nöjda kunder. Vi har det kul tillsammans och jobbar som ett sammansvetsat team.

Litet företag – många möjligheter. Som kommunikationspartner jobbar OxP brett inom kommunikation. Som medarbetare kommer du att få erfarenhet av många olika områden och arbetsuppgifter, med kunder i ett flertal branscher.

Höga krav – stor utveckling. Både vi och våra uppdragsgivare gillar hög kvalitet. Det ställer höga krav på oss som individer och som team – men ger också stora möjligheter till utveckling.

Glada medarbetare – nöjda kunder. Med nöjda medarbetare kan vi också få nöjda kunder. Vi på OxP vill erbjuda ett roligt och utmanande jobb – kombinerat med trygghet och balans i livet. Därför har vi kollektivavtal och erbjuder pensionsrådgivning för våra medarbetare.

Tjänsten är en tillsvidare anställning.

Mer info Jens Beck-Friis 0731-822926

 

Ansök nu

 

Dela jobbannons