17 december 2013

EJ AKTUELL User Experience Architect – erfaren och drivande (Anställning)

Bakgrund:
En digital fullservicebyrå med +200 anställda i Norden som utvecklar digitala lösningar som bygger deras kunders varumärken och driver deras affärer vill anställa en UX:are.

Roll:
Nu söker vi en erfaren och drivande User Experience Architect som är beredd att ta en ledande roll i våra kunduppdrag och vara med och bygga ett bra UX-team. Om du har din bakgrund på byrå eller produktsidan spelar mindre roll.

Krav:
Du bör ha minst 5 års erfarenhet av att skapa smarta och innovativa användarupplevelser för olika digitala plattformar. Givetvis ska du ha ett stort intresse av användarcentrerade lösningar och bra koll på vad som händer inom UX-världen och teknisk innovation.

Oftast startar våra uppdrag på en strategisk och konceptuell nivå, för att sedan gå över i konkreta lösningar som mobila applikationer, tjänster och kampanjer på olika webbplattformar. Som Senior EA bör du därför ha god kunskap i alla led i user experience- arbetet som exempelvis UX-strategi, analys och -idé, user journeys, personas och wireframing.Plus i kanten om du har:
• Erfarenhet av att jobba med User Experience-KPI:er.

• Erfarenhet av att leda och utveckla team.

• Erfarenhet av att samla in, analysera och prioritera användarkrav för olika målgrupper.

• En Master inom Human Computer Interaction, Kognitiv psykologi, Datavetenskap eller liknande.Ansök genom att bifoga en länk till din portfolio där du visar dina bästa jobb, med en kort beskrivning av din insats och roll i projektet. Maila till Jens Beck-Friis jens@enkl.se 0731-822926

 

Ansök nu

 

Dela jobbannons