Lediga uppdrag och tjänster

< Tillbaka

UX-copy till Qliro i Stockholm – konsult

Stockholm, 2019-10-02

Uppdragsgivaren är inom bank-/techområdet.

Beskrivning:
Primärt arbeta mot vår merchantaffär vilket betyder att man kommer fokusera mot att arbeta med både UX & Copy-kollegor för vidareutveckling av vår checkout, in-store-lösning (fysisk butik) samt merchant web (portal för handlare).

Man kommer även hjälpa till med varierande copy-uppgifter primärt kopplat till allt från texter i utskick, mindre justeringar på befintliga produkter och allmänna ad-hoc relaterade uppgifter som kommer när man jobbar nära en säljorganisation.

Nivå:
Ser framför mig att vi kan vara öppna för både en junior person alternativt en mer senior person.
Personen kommer primärt att arbete med två designers (en med mer fokus mot UI och den andra UX) samt vår interna UX copy.

Vad vi söker
– Ha god förståelse för hur man guidar en användare på ett snabbt och enkelt sätt. Behöver ha jobbat med designers och utvecklare tidigare.

– Ha förmågan att bryta ner komplexa problem och kunna tolka produktägarens/stakeholderns behov och sortera ut det som är viktigt respektive mindre viktigare för användaren.

– Vi ser det som positivt om personen arbetat med användartester förut, men framförallt förstår vikten av det i researchsyfte och för att kontrollera att ens design fungerar.

– Personen behöver förstå branding och vikten av att hålla ihop tonen.

Omfattning 50%-75%
Start omgående
Längd på uppdrag 2-6 månader placering i Stockholm

Mer info Jens Beck-Friis 0731-822926