Lediga uppdrag och tjänster

< Tillbaka

UX-konsult till ögonklinik deltid – konsult

Stockholm, 2019-04-11

Kunden har en rad webbprojekt framför sig. De kommer att göra om strukturen en hel del med utgångspunkt från befintlig sajt. De arbetar datadrivet så långt det är möjligt. De UX resurser de har till hands är lite för klena, så skulle behöva en senior UX konsult.

De behöver någon som under ett antal månader kan lägga kring 40 tim per månad på specifika UX uppdrag under till att börja med ett halvår. De har väldigt mycket användardata, både GA och Hotjartester.

Deras sajt är byggd baserad på insikter och det mesta fungerar bra. Men tid på sajt och antal sidvisningar per session är KPIer vill de förbättra, så det handlar om att dynamiskt visa förslag på nästa sak att läsa.

Andra kommande projekt är
– att samla klinikernas sidor, kontaktforumlär, chatt och FAQ till en kundserviceflik på det sätt som telecombolag gör
– att göra bättre portalsidor för våra olika operationsmetoder
– att göra kliniksidorna till landnings/ säljsidor
– att introducera dynamiskt innehåll på förstasida och kampanjsidor baserat på DMP data.

Kunden gillar att arbeta med att bygga hypoterser på användardata, jobba ut det som wireframes/ prototyp och att sedan sätta upp och A/B testa de prototyper som de i grupp anser ha förutsättningar att leverera bättre än befintligt. Sen kör man en iteration till och en till…

Tror att rätt person har en formell UX utbildning, gärna från KTH eller motsvarande. Grafisk form är inte inom scope för uppdraget.

För mer info Jens Beck-Friis 0731-822926