11 maj 2016

TILLSATT Webbredaktör – 6 mån frilans

Nu söker vi en frilans för heltidsuppdrag på ett huvudkontor i Barkarby.

Period för projekttiden: Början av juni/mitten av juni 2016 till mitten eller slutet av januari 2017 med inplanerad ledighet i juli.

Omfattning: Heltid

Profil: Webbredaktör med teknisk inriktning (dock ej utvecklare). Ska kunna allt från basic webbredaktörsjobb på deras webbplatser till att skapa och anpassa kampanjsidor samt ha god grundförståelse för html.

God förståelse för SEO är ett krav. God förståelse för statistik och analys är också ett krav. Man skapar månatliga webbtrafikrapporter för alla länder som är starkt kopplade till det löpande seo-arbete som sker och monitoreras i Google Analytics.

Webbsajterna som webbredaktören ska jobba med tre siter, Sverige, Norge och Finland.

Övrigt: Vi söker en alert webbredaktör med koll på trender inom webb. Det handlar om att styra upp intern kommunikation lika mycket som att ha en relevant och uppdaterad webbplats som faller målgruppen i smaken. Det krävs lika delar ordningssinne och språklig fingertoppskänsla som förmåga att hantera webbhanteringsverktyg , cms-system och Google Analytics. Som webbredaktör kommer denna person att ingå i koncernens marknadsavdelning i det digitala teamet. Erfarenhet av handel och/eller e-handel och CMS:et Magento ser vi som meriterande. Men det bör räcka att du kan minst ett annat CMS på djupet.

För mer info om kunden Jens Beck-Friis 0731-822926 jens@enkl.se

 

 

Ansök nu

 

Dela jobbannons