För företag

ENKL Frilansservice specialiserar sig på att koppla samman kompetenta konsulter med företag som behöver deras expertis. Med ett omfattande nätverk och djup kunskap inom olika branscher och yrkesområden kan vi snabbt matcha rätt konsult med rätt uppdrag. De flesta uppdragen är i Stockholmsområdet.

För företag

Er professionella konsultmäklare

ENKL Frilansservice erbjuder startklara frilansare och konsulter i Stockholm. Snabbt, tryggt och enkelt toppar ENKL med nätverket av konsulter ditt arbetslag med handplockade talanger inom kompetensområden som digitalt, kommunikation, projektledning och design.

I nätverket finns idag frilansande konsulter, konsulter från konsultbolag och konsulter från byråer. Bemanningen är en flexibel och effektiv lösning för er som önskar spara tid och pengar. Läs mer om olika konsultroller här.

Hyr rätt personal när ni behöver den. Vilken typ av kompetens ni hyr in beror på era behov vid varje tillfälle. Det gemensamma för konsulterna är att de är experter på sitt område och bistår med experthjälp. Detta gör att ni blir mer effektiva, lönsamma och konkurrenskraftiga.

ENKL har lång erfarenhet i branschen och stöttar starka varumärken med personal. För er är det viktigt med långsiktiga relationer och trygga samarbeten som ger givande resultat. Läs mer om referenser här.

Vill ni hellre anställa än att anlita en konsult?
Med ett stort nätverk av kvalificerade talanger har ENKL möjligheten att snabbt och noggrant matcha rätt medarbetare till rätt plats. Det innebär att ni sparar tid och växer i rätt riktning.

Hur fungerar det?
Efter genomgång av ert behov så presenterar ENKL kandidater. Har vi fått till en bra matchning så ordnar vi det praktiska med avtal och projektet kan sätta igång. Läs mer om frågor och svar här på FAQ. Eller varför inte ringa på 0731-822926.