För konsulter

ENKL Frilansservice specialiserar sig på att koppla samman kompetenta konsulter med företag som behöver deras expertis. Med ett omfattande nätverk och djup kunskap inom olika branscher och yrkesområden kan vi snabbt matcha rätt konsult med rätt uppdrag. De flesta uppdragen är i Stockholmsområdet – bara så du vet!

För konsulter

Söker du uppdrag?

Som konsult är det viktigt att ha relation med en konsultmäklare eller konsultförmedling. ENKL Frilansservice kan öppna upp för lediga uppdrag som konsulten själv inte kommer åt. Du kan vara specialist eller generalist, kunderna är alltid på jakt efter talanger som kan göra dem bättre.

Idag finns det flera företag som tillhandahåller tjänsten att fakturera för konsulter som inte har ett AB eller firma. En smart arbetsform med dig som frilansare och konsult i fokus.

Om du har en profil som bedöms som intressant så kommer vi kontakta dig. Vill du veta mer om konsult-cv så läs mer här. Vill du se andra tips så kolla på siten med frilansförespråkaren Anna Leijon eller siten med tips Bokafrilans. Använder du ChatGPT när du skriver din CV så är min uppmaning att den måste efterarbetas väl så att det är DU det handlar om;)

Slå en signal om du har frågor: 0731-822926, jens.beck-friis@enkl.se