Artiklar

Upptäck de senaste nyheterna och håll dig uppdaterad med den växande frilansarvärlden.

Övrigt 25 april 2024

The Age of Adaptability

Nu har det kommit ut en ny insiktsfull rapport från ManpowerGroup. I deras senaste ”The Age of Adaptability” tas ett flertal trender upp och jag tänkte fortsätta fokusera på vad företag måste tänka på för att bemöta människor för att attrahera arbetskraft.

Läs mer
DigitaltIntervju 8 april 2024

Kreatören som konverterade till data

Dagens traditionella marknadschefer kommer troligen på sikt att samarbeta i ännu större utsträckning med kreativa analytiker som ser möjligheter i stora mängder data. I den här intervjun pratar vi med Henrik Baecklund som är en frilansande digital analytiker.

Läs mer
KommunikationIntervju 4 april 2024

Gabriela Ortiz håller koll på ditt projekt

I flera av de senaste artiklarna har vi intervjuat människor med lite mer ovanliga yrken inom kommunikation. Därför ville vi prata med någon som jobbar med ett av de vanligaste, som ENKL ofta hyr ut som frilans. Säg hej till produktionsledare Gabriela Ortiz.

Läs mer

Kickstarta mitt jobbsökeri

Arbetsmarknaden är fortsatt tuff. Både stora marknadsavdelningar och byråer har gjort sig av med folk. Detta skulle jag göra för att kickstarta mitt jobbsökeri och ge mig själv bästa möjliga chans att landa nytt jobb.

Läs mer

Riskhantering & bemanning

Jag fick denna frågan häromdagen i skidbacken från en byråchef: – Ge mig en enda anledning till varför jag ska komplettera vår bemanning med att hyra in frilansare? – Absolut, jag kan hjälpa till med det! Att blanda in frilansare kan vara som att krydda en redan god gryta – ...

Läs mer
Konsulter arbetar i moderna kontor

3+10 bästa tips för att anlita frilansare

Efter 20 år som frilansmäklare har jag hunnit samla på mig en del kunskap. Tanken var att göra en klassisk ”Jens 3 bästa tips”, men det finns många fler argument än 3, så därför får du här ”Jens 3 + 10 bästa tips för att anlita frilansare”. Alla har olika ...

Läs mer
Hämtar fler