Lediga uppdrag och tjänster

< Tillbaka

TILLSATT Art Director till Nobinas inhousebyrå – vikariat 12 månader

Solna, 2022-02-11

Start: Mitten april
Slut: Maj 2023
Plats: Solna
Anställningsform: Projektanställning viss tid under föräldraledighet

Art Director till Nobinas inhousebyrå – vikariat

Vårt huvudmål är att få fler människor att skippa bilen och ta bussen istället – detta genom att skapa lokala kampanjer åt kända varumärken som exempelvis SL, Skånetrafiken och Västtrafik. Vill du vara med att få ännu fler människor att resa kollektivt? Då är kanske just du rätt person för rollen!

Tjänsten är ett vikariat när vår nuvarande art director går på föräldraledighet.

Vi söker dig som vill jobba med hela kedjan – från att hjälpa beställaren att hitta rätt i uppdraget, ta fram koncept, till att producera. Du jobbar tajt med övriga medarbetare på inhouse som består av copywriter, digital marketing manager, producent och projektledare samt chef för marknadskommunikation. Vid eventuella arbetstoppar tar vi in externa konsulter.

Rollen kräver att du är van att ta fram kampanjer samt att producera för olika kanaler som direktreklam, print, webb och sociala medier. Har du tidigare erfarenhet av att producera rörligt material är det starkt meriterande. Tjänsten innefattar även produktion åt Nobina, tex. marknadsmaterial, Nobinas produkter, samt då och då powerpointpresentationer.

Som person är du driven, nyfiken och självgående – du är prestigelös och van vid att många tycker till om det du tar fram. Du lockas av mixen mellan strategi och produktion.

Vi strävar efter att jobba tillsammans på huvudkontoret i Solna, vissa arbetsuppgifter som lämpar sig kan dock utföras på distans.

Förkunskaper:
• Minst 3 års arbete som art director eller liknande
• Relevant utbildning inom grafisk design/art direction, reklam och marknadsföring eller motsvarande erfarenhet på annat vis
• Trycksaksproduktion
• Digital annonsproduktion mot olika målgrupper främst SoMe och display
• Mycket goda kunskaper i Adobe CS (Indesign, Photophop, Illustrator)
• Goda kunskaper i Adobe After effects
• Goda kunskaper i powerpoint

Här får du tillfälle att vara med och ta fram kommunikation som gör skillnad på riktigt. Tjänsten är placerad i Stockholm, Solna och rapporterar till chef marknadskommunikation.

Om Nobina
Nobina Sverige är landets ledande bussföretag med 8 000 medarbetare och 2 300 bussar. Vi bedriver trafik åt uppdragsgivare i hela landet, bland andra SL, Västtrafik och Skånetrafiken. Varje dag förenklar vi resandet för 500 000 påstigande kunder. Det betyder att nästan var tredje bussresa i Sverige sker med Nobina. Läs mer på Nobina.se

När du söker tjänsten så behöver du skicka in CV + relevant portfolio.

För mer info Jens Beck-Friis 0731-822926 jens@enkl.se