Kommunikation 22 november 2023

Internkommunikatör – konsult Stockholm

Uppdraget är tillsatt

Start: December eller januari, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid med hybridlösning
Plats: Stockholm

Uppdraget
Bli en del av vår spännande resa inom den snabbt föränderliga branschen och hjälp oss att fortsätta driva innovation och hållbarhet framåt.

Vi är ett företag i en mycket spännande och aktuell bransch som är mitt i händelsernas centrum. Vi är stolta över att erbjuda ett brett spektrum av hållbara och innovativa produkter och tjänster inom automation, tekniska lösningar och energieffektivisering. Med vår globala närvaro i 20 länder och en arbetsstyrka på över 25 000 anställda som betjänar 1 900 butiker, är vi en av världens ledande elteknikdistributörer.

Ansvarsområden:
Som internkommunikatör hos oss kommer du att spela en central roll i att säkerställa effektiv intern kommunikation och engagemang. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera:

  • Driva interna kommunikationsprojekt som syftar till att öka engagemang och medarbetarinvolvering.
  • Ta ett stort eget ansvar för företagets interna kommunikationskanaler och säkerställa att information når rätt målgrupper i rätt tid.
  • Fungera som en skicklig skribent, skapa engagerande och informativt innehåll för våra interna publikationer och kommunikationsverktyg.

Krav:
För att trivas i rollen och vara framgångsrik behöver du:

  • Erfarenhet av internkommunikation och projektledning.
  • Förmåga att ta stort eget ansvar och driva projekt framåt.
  • Utmärkta skrivfärdigheter och förmåga att anpassa kommunikation för olika målgrupper.
  • Förmåga att förstå och översätta teknisk information till lättförståelig kommunikation.
  • Proaktivt och resultatinriktat arbetssätt.

Ansökan:
Om du är den kompetenta internkommunikatör vi söker och vill vara en del av vårt framgångsrika team, ser vi fram emot att ta emot din ansökan. Vänligen skicka ditt CV och ett personligt brev till Jens Beck-Friis 0731-822926 jens@enkl.se

 

Uppdraget är tillsatt

 

Dela jobbannons