Lediga uppdrag och tjänster

< Tillbaka

TILLSATT Produktionsledare Trygg Hansa Sthlm 4 månader – konsult

Stockholm, 2022-03-10

Start: Omgående
Slut: Sista juni med möjlighet till förlängning efter sommaren
Omfattning: 50-80%
Plats: Trygg Hansa Kungsholmen

Vi skulle behöva en produktionsledare som kan stötta oss i ett stort projekt som vi är mitt inne i.

Vi söker en ”klassisk” produktionsledare som kan tryck, print, korrekturhantering, korrläsning och har viss kommunikationserfarenhet, dvs. kan ge feedback även på innehållet i kommunikation.

Om du även har erfarenhet av fulfilment, eller annan typ av kommunikation från output-system så är det ett plus. Med fulfilment menar vi kommunikation tillsammans med fakturor och liknande (i vårt fall försäkringsbrev) så om man har erfarenhet av att arbeta med out-putleverantörer som distribuera utskick till kunder postalt och digitalt från olika typer av system (hos oss försäkringssystem). Det handlar egentligen om att man ska förstå hur den typen produktion fungerar och kunna ha kontakt med den typen av leverantörer.

I vårt team har vi produktionsledare, projektledare och skribenter. Den här rollen kommer samarbeta med de som redan finns i teamet kring produktion av brev och annan typ av kommunikation, och tillsammans med specialister inom försäkringar, formgivare/originalare och output-leverantör. Vi har en byrå som gör själva originalen, men i övrigt är inte någon reklambyrå inblandad i detta utan vi kör det inhouse.

För mer info Jens Beck-Friis 0731-822926 jens@enkl.se