dator med kod
Övrigt 8 maj 2021

Effektiv hybridlösning med frilansande konsulter

Idag är det vanligt att man som beställare av konsulttjänster vill vara med och påverka projektgruppen. Har du en relation med en proffsig konsultförmedling kan du snabbt anlita konceptutvecklare, grafiska designers, digitala kompetenser m.m som just du vill arbeta med.

Att arbeta med frilansande konsulter är en effektiv hybridlösning mellan att anlita reklambyrå och bemanna upp sin egen inhouseavdelning med åtaganden och en overheadkostnad som följd. För oss i konsultbranschen det råder ingen tvekan om att detta är en trend som ökar explosionsartat. Fler och fler tidigare anställda går över till att bli är ”miniprenörer” och handplockar sina egna uppdrag. Det märker man inte minst genom att vissa frilansare bara nås genom en frilansförmedling. Så ta klivet, anlita experter som frilansar – det är kostnadseffektivt och skapar stor flexibilitet.

Dela nyhetsartikel

Senaste nyheterna

Övrigt 25 april 2024

The Age of Adaptability

Nu har det kommit ut en ny insiktsfull rapport från ManpowerGroup. I deras senaste ”The Age of Adaptability” tas ett flertal trender upp och jag tänkte fortsätta fokusera på vad företag måste tänka på för att bemöta människor för att attrahera arbetskraft.

Läs mer
DigitaltIntervju 8 april 2024

Kreatören som konverterade till data

Dagens traditionella marknadschefer kommer troligen på sikt att samarbeta i ännu större utsträckning med kreativa analytiker som ser möjligheter i stora mängder data. I den här intervjun pratar vi med Henrik Baecklund som är en frilansande digital analytiker.

Läs mer
KommunikationIntervju 4 april 2024

Gabriela Ortiz håller koll på ditt projekt

I flera av de senaste artiklarna har vi intervjuat människor med lite mer ovanliga yrken inom kommunikation. Därför ville vi prata med någon som jobbar med ett av de vanligaste, som ENKL ofta hyr ut som frilans. Säg hej till produktionsledare Gabriela Ortiz.

Läs mer